Blijf je alleen maar denken aan wat je wilt, of onderneem jij wel actie?

Ik weet zeker dat ook jij waarschijnlijk met grootse plannen in je hoofd rondloopt die je graag zou willen verwezelijken. Misschien dat je dit idee nog maar net hebt, maar het kan natuurlijk ook dat je er al jaren mee in je hoofd zit.

En om één of andere reden is het nog steeds slechts een “idee”, en heb je het nog niet uitgevoerd, en dat terwijl je het toch o zo graag zou willen doen. Dus wat houdt jou nou tegen om dit “idee” tot uitvoer te brengen? Is het angst om te falen, ben je te perfectionistisch, of heeft het een andere reden?

Wat jouw reden ook mogen zijn, feit is dat je nog steeds geen actie hebt ondernomen. En het wordt nu tijd om dus wel tot actie over te gaan, en jouw idee realiteit te laten worden!

Dus F#ck it, zet alles opzij wat jouw tegenhoudt om jouw idee tot uitvoor te brengen en begin gewoon. Want de enige manier om iets te bereiken is door middel van actie ondernemen!

Natuurlijk is het eng om zomaar te beginnen, en ja, je zal vast een paar keer hard op je bek gaan. Maar dit mag geen reden zijn voor jou om het dan maar niet te doen, en dus alleen maar weer blijven rondlopen met “jouw geweldige plan”. Totdat er ineens iemand komt die wel begint met een soort gelijk idee en er veel succesen mee behaalt, en jij alleen maar achter blijft met de gedachte: “dat had ik kunnen zijn”.

Kijk, ik ben ook maar een gemiddelde jongen met alleen maar een mavo diploma, en aangezien mijn echte beroep (althans waarvoor ik heb geleerd op school) fitnessinstructeur is snap je wel dat ik helemaal geen verstand had van websites, geld verdienen op internet en internet marketing. Maar dit heeft mij er niet van weerhouden om het te leren.

En ja, ook ik ben een aantal keren hard op mijn bek gegaan, en ook ik heb dingen verkeerd ingeschat. Maar hierdoor heb ik ook weer heel erg veel geleerd, en met deze kennis kan ik dan weer verder met het opbouwen van mijn online business.

Als je mij 3 jaar geleden zou zeggen dat ik een artikel marketing website, een online webbuilder en een cursus over online geld verdienen zou gaan maken, dan had ik je keihard uitgelachen. Want hoe moest ik dat doen? Ik had geen benul van websites maken, laat staan dat ik een cursus over online geld verdienen zou maken.

Toch heb ik dit alles nu gedaan, gewoon door het te doen!

Dus nog één keer mijn vraag aan jou. Ga jij blijven rondlopen met jouw idee, of ga jij net als ik gewoon actie ondernemen?

Mocht je nou een vraag over iets hebben, dan kun je natuurlijk altijd een reactie achterlaten.

Mijn vraag aan jou. Wat doe jij aan website promotie?